Voorwaarden

Een huurweek loopt van zaterdag 15.00 uur tot de daaropvolgende zaterdag 10.00 uur.

Alle prijzen zijn in euro's.

Huurprijzen buiten de periode juli en  augustus zijn exclusief kosten voor elektra. Deze worden verrekend à 0.25 euro per KwH.  De kosten voor de eindschoonmaak bedragen 45 euro.

De omsloten tuin is geheel prive en is alleen voor de huurder. De eigenaar zal wel regelmatig tuinonderhoud plegen.

Geen huisdieren.

Wanneer huurder tot annulering overgaat na de eerste overmaking vervallen alle betaalde bedragen aan verhuurder en bestaat geen recht op teruggaaf. Daarom raden wij u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. 

RESERVERINGEN

Na de eerste aanmelding zenden wij u een bevestiging waarin wij vermelden of de door u gevraagde periode nog vrij is.

Definitieve reservering vindt plaats na aanbetaling van 25% van de huursom, binnen 10 dagen na verzending van onze bevestiging aan u.

Nadat de aanbetaling op onze rekening is bijgeschreven ontvangt u een bevestiging van de reservering. Het restant van de huursom dient te worden betaald 6 weken voor de eerste dag van de gehuurde periode.

Wanneer huurder tot annulering overgaat na de eerste overmaking vervallen alle betaalde bedragen aan verhuurder en bestaat geen recht op teruggaaf van gelden. De verplichting tot voldoen van de gehele huursom blijft bestaan. Er bestaat bij annulering door huurder geen recht op vervangende huurperiodes. 

Wanneer verhuurder besluit tot annulering van de gemaakte reservering zal daarvan schriftelijk kennis worden gegeven aan huurder. Met uitsluiting van enig ander recht zal aan huurder betaalde bedragen door verhuurder worden terugbetaald.

U kunt zelf de hoeslakens, slopen, handdoeken en theedoeken meenemen. Wilt u deze van ons betrekken dan vragen wij daar een vergoeding voor van 7.50 euro per persoon per week. 

Op verzoek stellen wij gratis een kinderbedje en kinderstoel ter beschikking.

De kosten voor de eindschoonmaak ad. 45 euro en, indien van toepassing, de kosten voor het ter beschikking stellen van het linnengoed kunnen worden voldaan tegelijkertijd met de eindbetaling.

Denk U er aan een annuleringsverzekering af te sluiten, want hierdoor kunt U de financiele verplichtingen, ingeval van bijv. ziekte , toch altijd nakomen.