De gite

keuken en eethoek

De indeling van de vakantiewoning is als volgt:

Entree met spiegel en kapstok

Woonkamer / keuken; De keuken heeft alle dagelijkse benodigheden:   4pits elektrisch kooktoestel, magnetron, koelkast, vaatwasser, mixer Senseo koffiemachine  en alle nodige potten, pannen, servies, glaswerk en bestek voor 4 personen. In de woonkamer openslaande deuren naar overdekt ontbijtbalkon met vele kilometers schitterend uitzicht. Op het balkon een tafeltje met stoelen. In de woonkamer een eethoek met 4 stoelen, een 3zits bank, 2 gemakkelijke stoelen en de benodigde verlichting. Radio met cassettedeck en cd speler. Televisie met o.a Nederlandse, Belgische en Franse zenders en DVDspeler. Ook zijn er enige nederlandstalige boeken. WIFI wordt zonder extra kosten beschikbaar gesteld. 

uitzicht_ontbijtbalkon

Het betreft een vakantiewoning voor 2 volwassenen met eigen zonnige en besloten tuin. De woning is geheel privé met eigen ingang, eigen parkeerplaats, twee terassen en een ontbijtbalkon. Er zijn geen andere huurders in de vakantiewoning of op het terrein daarvan. 

zithoek met openslaande deuren naar balkon

slaapkamer

1e Slaapkamer met tweepersoonsbed en een hang-legkast. Afmeting van het bed 160 x 200 met daarop twee 1 persoons dekbedden en kussens.

Er is een 2e kamer, bereikbaar met een trap in de woonkamer. Deze kamer kan gebruikt worden voor opslag van bagage (koffers)

De badkamer bestaat uit douche, toilet en wastafel.

Er is een wasmachine en droger aanwezig. Tegen een vergoeding van 2 euro per was kunt u hiervan gebruik maken. Een droogrek met knijpers voor de was is eveneens aanwezig.

De tuin is ca. 150 m2 en heeft een vaste barbecue 

Het adres is:

1 chemin de la coume,

11250 Pomas

tel: 0033.(0)4.68.69.65.87

parkeerplaats

U kunt uw auto parkeren op de eigen afsluitbare parkeerplaats die bij de vakantiewoning hoort.

terras met barbecue en bijbehorende tuin